fbpx
Juristin tekoälyloikka -koulutussarja (6 x 2 h)
Lakitieto , Tekoäly

Edita järjestää nyt koulutuksen:

Juristin tekoälyloikka -koulutussarja (6 x 2 h)

1 600 euroa /hlö + alv 24 %

01.02.-08.05.2024, Webinaari , Webinaari 23 joulukuun, 2023 Sampo Korppoo

Miten juristi saa ChatGPT:stä itselleen tehokkaan apurin? Millaisilla prompteilla saadaan aikaan laadukkaita tuloksia? Miten Microsoft Copilot mullistaa juristin työn? Miten Copilot parantaa tuottavuutta eri M365-sovelluksissa, kuten Wordissä, Excelissä, Teamsissa tai Outlookissa? Miten tekoälyjärjestelmiä hyödynnetään vastuullisesti ja tietoturvallisesti?

Juristin tekoälyloikka on vuoden 2024 ajankohtaisin koulutussarja, jota yhdenkään suomalaisen juristin ei kannata jättää väliin. Koulutussarja on suunniteltu siten, että sen hyödyntämisen voi aloittaa heti seuraavana työpäivänä. Juristit ja asianajotoimistot ovat jo huomanneet tekoälyn potentiaalin, mutta viimeistään nyt on oikea aika ottaa tekoälytyökalut haltuun käytännössä.

Kuusiosainen koulutussarja perehdyttää sinut suosituimpien tekoälytyökalujen käyttöön perusteellisesti sekä opastaa niiden integroinnissa juridiseen työhön. Huomaathan, että sinulta ei vaadita lainkaan aiempaa kokemusta tekoälystä tai siihen liittyvistä työkaluista. Koulutussarja soveltuu kuitenkin myös kokeneemmillekin käyttäjille.

Juristin tekoälyloikka tuotetaan yhteistyössä LEGITin kanssa. Koulutussarjan pääkouluttajana toimii Aku Nikkola, LEGIT, Dot. Legal ja Legal Design School.


Kenelle?
Kaikille juristeille ja juridista työtä tekeville, jotka haluavat tehostaa työtään tekoälyn avulla.


Kouluttajat:
Aku Nikkola
, LEGIT, Dot. Legal, ja Legal Design School
Aku tunnetaan Dot. Legalin osakkaana sekä Legal Design Schoolin ja tekoälykonsultointiin keskittyvän LEGITin perustajana. Hänellä on laaja koulutustausta ja hän on toiminut luennoitsijana myös Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Aku on auttanut tuhansia juristeja ottamaan tekoälyn osaksi päivittäistä työtään.

Antti Innanen, Toimitusjohtaja, Dot. Legal, LEGIT ja Legal Design School

Minna Mustakallio, AI and Impact Lead, Un/known – Advisor, LEGIT
Minna Mustakallio, AI & Impact Lead of Un/known, strives to create richer and morediverse definitions of value to guide companies’ strategy, service innovations and use of technology.

Minna is passionate about the multidisciplinary nature of AI creation, human consequences of emergent technology and professional ethics of technology work. She has contributed to public discussion on AI ethics and mindful usage of data, in the form of articles, keynotes and panel appearances.

Minna has more than 20 years of experience in digital business in various design, business, product management and leadership roles (Futurice, Saidot.ai, Silo.ai). She has led projects and teams in several consulting companies, participated in a startup that builds a platform for explaining artificial intelligence, and worked in the largest private AI lab in the Nordics. Currently, she works as the lead AI advisor in a large Finnish organisation on how to align their AI use with values and strategy and govern A.

Kalle Saarikannas, Business Group Lead, Modern Workplace for Microsoft Finland
Kalle johtaa Microsoftin Modern Workplace liiketoimintaa Suomessa. Modern Workplace tuotealue sisältää muun muassa Microsoftin tunnetun Microsoft 365-tuoteperheen, Windows 365-virtualisointiratkaisut sekä tekoälyratkaisut kuten Microsoft 365 Copilotin sekä Bing Chat Enterprisen. Hän keskittyy auttamaan suomalaisia organisaatioita löytämään teknologian avulla kestävän, tehokkaan ja saavutettavan tavan tehdä töitä paikkariippumattomasti. Ennen Microsoftille siirtymistä Kalle työskenteli kansainvälisten teknologiastartupien parissa

Ismo Kallioniemi, Osakas, Asianajaja, Eversheds Asianajotoimisto Oy
Asianajaja Ismo Kallioniemi on tekoälyn oikeudellisiin kysymyksiin ja vaativiin oikeudenkäynteihin sekä niihin liittyviin selvityksiin erikoistunut asianajaja. Hän on tekoälyyn liittyviä oikeudellisia kysymyksiä käsittelevän “Tekoälyoikeus – Varallisuusoikeuden ja riskienhallinnan kysymyksiä”-kirjan kirjoittaja.

Tommi Härmä, Osakas, Asianajaja, varatuomari, Asianajotoimisto Merkurius Oy
Tommi Härmällä on pitkä kokemus kotimaan- ja ulkomaankaupan sopimuksista sekä sopimusten tulkinta- ja vastuukysymysten ratkaisemisesta. Hän avustaa yrityksiä laaja-alaisesti sopimusten laadinnassa ja neuvotteluissa sekä niihin liittyvien riitojen ratkaisemisessa sekä IT- ja tietosuojakysymyksissä. Tommilla on lisäksi kokemusta vahingonkorvaus- ja vastuukysymyksistä sekä lukuisista kotimaisista ja kansainvälisistä yritysjärjestelyistä.

Liisa Holopainen, Senior Legal Counsel, Fondia Oyj
Liisan erikoisalaa on teknologiajuridiikka, erityisesti tietosuoja ja datan käyttöön liittyvät oikeudelliset kysymykset sekä kyberturvallisuuteen liittyyvä juridiikka. Liisa kuuluu Fondian datatalous-asiantuntijaryhmään ja neuvoo ja kouluttaa uuden dataregulaation ja kyberturvajuridiikan puitteissa eri sektoreilla toimivia asiakkaita. Liisalla on tuoreessa muistissa GDPR:n voimaantulo ja siinä yhteydessä tehdyt nykytilaselvitykset ja tulkinnat. Tästä kokemuksesta on hyötyä myös dataregulaatiopaketin haltuun ottamisessa. Ennen Fondiaa Liisa on työskennellyt mm Nixulla ja Kelan IT-osastolla. Liisalla on myös EU-oikeudellista osaamista ja hän on työskennellyt EU:n tuomioistuimessa 2,5 vuotta.


OHJELMA

Koulutussarja koostuu seuraavista käytännönläheisistä koulutuksista:

Tekoäly juristin työssä & parhaat tekoälytyökalut 1.2. -webinaarikoulutus
Chat GPT:n tehokäyttö juristin työssä 8.2. -webinaarikoulutus
Microsoft Copilot – käyttöönotto ja hyödyntäminen 7.3. -webinaarikoulutus
Etiikka ja vastuullisuus tekoälyn käytössä 11.4. -webinaarikoulutus
Tekoälyn juridiset kysymykset 24.4. -webinaarikoulutus
Tekoälytyökalujen soveltaminen ja solmukohdat 8.5. -työpaja lähitoteutus Helsingissä & etänä

Voit ilmoittautua edullisesti koko koulutussarjaan tai valita sinua kiinnostavan yksittäisen koulutuksen. Suosittelemme koko koulutussarjaa etenkin tekoälyn parissa aloitteleville tai sitä vielä satunnaisesti käyttäville juristeille.


Koulutuspaikka:
Koulutussarja järjestetään etänä ja viimeinen koulutus järjestetään lähitoteutuksena Helsingissä. Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Koulutuksen tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen.

Ajankohta:
1.2.2024, 8.2.2024, 7.3.2024, 11.4.2024, 24.4.2024, 8.5.2024

Hinta:
1 600 euroa
/hlö + alv 24 %.

Kun ilmoitat webinaariin useamman osallistujan samasta organisaatiosta, ovat voimassa seuraavat alennetut hinnat:

2-5 osallistujaa: 1 312 euroa + alv 24 % / hlö
6-10 osallistujaa: 1 104 euroa + alv 24 % / hlö

(Alennus lasketaan 1 hlö perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.